til startside
forside    nyheder    om DBear    skriv til os    faq    hjælp    in english


 


Denne site anvender INGEN cookies!


Dancing Bear Shop
Music, Grateful Dead
  Music, GD Live Dates
Music, solo + side projects
Music, other artists
Video
Books
Posters and Prints
T-shirts
DeadWear
Stickers
  Patches
Odds and ends
  Bargain bin
CD-subscription
  Shop help
Home

{pic1}

{pic3}

Er det farligt at handle på internettet?

Påstand: Net-butikker krakker på stribe

De meget opreklamerede krak har især været forretninger som slog sig stort op med dumpingpriser og heftige reklamekampagner, revet med af de kunstigt opskruede forventninger om at internettet var godt på vej til at overtage en stor andel af detailhandelen. Disse forretninger har tabt penge hver eneste dag, fordi omsætningen langfra har kunnet betale deres faste udgifter. Dancing Bear har været leverandør til danske og andre europæiske deadheads siden 1999. Vort koncept bygger på minimale omkostninger og minimal risiko, og vi reklamerer stort set kun på internettet. Det giver en meget lille sårbarhed og holder priserne på et attraktivt niveau.

Påstand: Butikkerne sender ikke det bestilte, yder dårlig service, har ingen returret, osv.

Som kunde på nettet har man ikke mulighed for at føle på varerne eller slå i bordet hvis man føler sig dårlig betjent. Men alle seriøse e-butikker har en klar interesse i at behandle deres kunder godt, så de vender tilbage. Og de fleste giver mulighed for at komme i (e-mail) kontakt med den ansvarlige indehaver, ganske som hos købmanden henne på hjørnet. Mere om dette i Spørgsmål og svar, og i Dancing Bear's salgsbetingelser kan du læse alt om leveringsvilkår og returret, som naturligvis følger dansk lovgivning for postordresalg.

Påstand: Kreditkort-oplysninger kan opsnappes af uvedkommende eller misbruges

Stort set alle net-butikker der modtager betaling med kreditkort, bruger krypterede forbindelser. Hvis de ikke gør det, bør du undgå at handle med dem. Lovgivningen sikrer dig også, at du kan nægte at anerkende et træk på din konto, som du ikke kender noget til. Dancing Bear modtager betaling med VISA, VISA-dankort og American Express, via det internationalt anerkendte center PayPal. Vi kan desværre ikke behandle almindelige dankort, men til gengæld har du muligheden for at betale med de gode gamle girokort eller overføre direkte via netbank, pc-bank, eller hvad din bank nu kalder det.

Påstand: Varerne er ikke billigere end i butikker, snarere tværtimod

De "rigtige" butikker som også har etableret en webside, kan normalt ikke sælge varerne ret meget billigere over nettet, tværtimod kommer der porto og ekspeditionsgebyr oveni prisen. De "rene" internet-butikker kan, pga. meget mindre udgifter til lokaler og personale, holde lavere priser end detailhandelen, selv når forsendelsen regnes med. Og på nettet er det nemt at sammenligne priser i forskellige butikker. Hos Dancing Bear er der det særlige forhold, at de fleste af vore varer slet ikke kan fås på anden måde end via postordre. Vores eneste "konkurrent" (som også er vores leverandør) er Grateful Dead Merchandising i USA, og du er meget velkommen til at sammenligne priserne. Husk at medregne omkostninger til forsendelse, told og moms.

Påstand: Det går for langsomt

Ja, det er korrekt at du ikke kan gå lige ind fra gaden og komme ud igen med en CD i hånden. Men i sammenligning med konkurrenten (se ovenfor) går det nu rimeligt hurtigt. Se flere detaljer på Om Dancing Bear

The Dead files
Timeline
History
Discography
Dick's Picks
Band members
Grateful Dead Quiz
Links

{pic4}

ic2}

{pic2}


Top Home


Dancing Bear
Fredskovhellet 24 st.th. 3400 Hillerød