til startside
forside    nyheder    om DBear    skriv til os    faq    hjælp    in english


 


Denne site anvender INGEN cookies!


Dancing Bear Shop
Music, Grateful Dead
  Music, GD Live Dates
Music, solo + side projects
Music, other artists
Video
Books
Posters and Prints
T-shirts
DeadWear
Stickers
  Patches
Odds and ends
  Bargain bin
CD-subscription
  Shop help
Home

{pic1}

{pic3}

Sådan bruger du Dancing Bear Shop

Find varerne

Find den ønskede vare i kataloget og klik på indkøbsvognen i feltet "Buy". Der åbnes straks en ny e-mail i dit normale mailprogram, forudfyldt med varens beskrivelse og pris i emne-linjen. Du skal blot udfylde navn, adresse og betalingsmetode, og afsende e-mailen.

Hvis du ønsker at bestille flere varer kan du gentage proceduren (du behøver dog ikke gentage din postadresse i de efterfølgende e-mails), men du kan også tilføje varenumre og -navne til den første mail før du afsender den.

NB: Hvis ovennævnte funktion med automatisk udfyldelse af en e-mail ikke fungerer på din computer, bedes du selv udfylde en e-mail med tilsvarende oplysninger og sende den til orders#dancingbear.dk. (Husk at erstatte # med @ før du sender!)

Prisen for de bestilte varer bliver tillagt et gebyr for Porto og ekspedition,

Faktura og indbetalingskort (v. girobetaling) bliver normalt sendt dagen efter at vi har modtaget bestillingen. Hvis du ikke får en kvittering pr. e-mail, og heller ikke modtager fakturaen pr. brev i løbet af få dage, kan det skyldes tekniske fejl hos din eller vores internet-udbyder som har medført, at bestillingen ikke er registreret. Vi beder dig i så fald gentage bestillingen. Vi garanterer, at du ikke får leveret de samme varer to gange!

Betaling

Hvis du har valgt betaling via Giro anbefaler vi, at du bruger det fremsendte indbetalingskort, da det giver den største sikkerhed for, at din indbetaling bliver registreret korrekt.

Du kan også overføre betalingen direkte fra din egen giro- eller bankkonto til vort kontonummer, som fremgår af fakturaen og indbetalingskortet. Fakturanummeret bedes anført i overførselskvitteringens "meddelelser til beløbsmodtageren".

Det er muligt at betale med internationalt kreditkort (Visa, American Express), da betalingen går via PayPal. Du kan desværre ikke benytte alm. dankort. Hvis du vælger denne betalingsform, tillægges et gebyr på 4% af det samlede fakturabeløb. Du får en ordrebekræftelse på e-mail fra os, og kort tid efter en mail fra PayPal med betalingsvejledning. Fakturaen sendes sammen med varerne.

Euro-priskolonnen

Priserne i euro er primært til information for vore udenlandske kunder, men vi modtager gerne kontant betaling i euro eller andre gængse valutaer. Ved alle betalingsoverførsler er prisen i danske kroner den gældende.

Feedback

Hvis du oplever nogen form for vanskeligheder ved brug af Dancing Bear Shop, eller hvis du har forslag, du mener vil kunne forbedre vores service, beder vi dig fortælle os om det. feedback@dancingbear.dk er åben døgnet rundt, og vi vil forsøge at svare dig inden for 24 timer.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse postmaster@dancingbear.dk

 

The Dead files
Timeline
History
Discography
Dick's Picks
Band members
Grateful Dead Quiz
Links

{pic4}

ic2}

 


Top Home


Dancing Bear
Fredskovhellet 24 st.th. 3400 Hillerød