til startside
forside    nyheder    om DBear    skriv til os    faq    hjælp    in english


 


Denne site anvender INGEN cookies!


Dancing Bear Shop
Music, Grateful Dead
  Music, GD Live Dates
Music, solo + side projects
Music, other artists
Video
Books
Posters and Prints
T-shirts
DeadWear
Stickers
  Patches
Odds and ends
  Bargain bin
CD-subscription
  Shop help
Home

{pic1}

{pic3}

Hvem er vi?

Dancing Bear er en dansk postordreforretning med base i Hillerød. Vi reklamerer og sælger kun over internettet. Vore mange trofaste og tilfredse kunder findes dels i Danmark, dels i en række andre lande i EU.

Ansvarlig indehaver:
Bjørn Lindstrøm, Fredskovhellet 24 st.th.
3400 Hillerød
SE-nummer:
21951501
e-mail:
feedback#dancingbear.dk
(indsæt selv snabel-a)
Telefon:
(+45) 26781600
Bankforbindelse:
Danske Bank (9570) kontonr. 1-690-3310
BIC: DABADKKK
IBAN: DK59 3000 0016 9033 10

Hvad vil vi?

Dancing Bear vil være Europas sikreste, billigste og pålideligste forhandler med et bredt sortiment af Grateful Dead musik og officielle merchandise-produkter.

Vi vil give vore kunder i Danmark og Europa alle fordelene ved at handle lokalt:

 • konkurrencedygtige og gennemskuelige priser
 • lave ekspeditionsomkostninger
 • enkle og sikre betalingsformer: Giro, Bank-til-bank, Kreditkort (gennem PayPal)
 • forbrugerbeskyttelse efter dansk lov
 • hurtig og personlig kundeservice via e-mail

  Vi vil medvirke til at udbrede kendskabet til Grateful Dead og deres musik i Danmark og Europa. Se nærmere i "The Dead Files" (menuen til højre), vore mere eller mindre reglemæssige Nyhedsbreve, samt vores on-line service Spørg Dancing Bear

  Data- og privatlivsbeskyttelse

  Dancing Bear søger på enhver måde at opfylde EU's Persondataforordning. Læs mere her.

  Priser

  Alle priser i Dancing Bear Shop er anført i danske kroner samt Euro, og indbefatter moms og alle afgifter. Hertil skal lægges porto og ekspedition pr. ordre, se nedenfor.

  Dancing Bear er en ren postordrevirksomhed baseret på forudbetaling. Det betyder dels at vi har lave udgifter til husleje og personale, dels at vi ikke behøver indkalkulere risikoen for tab på dårlige betalere. Vore priser kan derfor holdes under de (meget få) specialforretninger som sælger Grateful Dead live CDer. Det skal dog lige nævnes at vi ingen steder i Danmark har set en forretning med bare en tiendedel af vores udvalg!

  Desuden fører vi en del andet Grateful Dead merchandise, som kun kan købes pr. postordre.

  Leveringsomkostninger

  Omkostningerne afhænger af den samlede pris for de bestilte varer, samt om vi skal sende til Danmark eller udlandet. Se oversigt over porto.

  Leveringstid

  Nyere udgivelser på CD og DVD, samt de endnu tilgængelige numre i Dave's Picks og Road Trips serierne har vi normalt på lager. Det samme gælder de fleste stickers og patches.
  Ordrer, der kun består af ovenstående kategorier, bliver afsendt dagen efter at indbetalingen er registeret.

  Bestillingsvarer: Den typiske leveringstid, fra online-bestilling til varerne ligger i din postkasse, er 4 - 5 uger, da varerne normalt skal hjemtages fra USA.

  Hvis du selv køber via internet: Alle private pakker fra udlandet passerer igennem "Postens Toldcenter" for at blive åbnet, kontrolleret og evt. fortoldet. Den samlede leveringstid kommer typisk op på 6 - 8 uger, afhængig af om du betaler med kreditkort eller postanvisning (International Money Order). Ud over varens pris betaler du gebyr for godsregistreringen, foruden told og moms.

  Betaling

  Senest 24 timer efter du har afgivet din bestilling modtager du en bekræftelse via e-mail. Hvis du har valgt Bank eller PayPal som betalingsform er der vedhæftet en elektronisk faktura, har du valgt Giro, kommer faktura og giroindbetalingskort med posten. Vi beder dig betale fakturaen inden 14 dage fra modtagelsen. Ved bankoverførsel bedes du notere dit navn eller ordrenummer i feltet "meddelelser til modtageren".

  Se også forretningsvilkår

  Sådan startede det

  Ideen til Dancing Bear opstod i 1998 hos et par deadheads i Nordsjælland.

  Gennem flere år havde vi forsøgt os med at købe CDer, T-shirts og andet merchandise i U.S.A, hvilket de fleste gange lykkedes efter måneders fedteri med breve og internationale postanvisninger, hvor vi tit var ved at opgive håbet om nogensinde at se varerne.

  I 1995 blev www.dead.net sat i søen, hvilket var et kolossalt fremskridt. Vi brugte online-shoppen flittigt, men var dog stadig utilfredse med ekspeditionsgebyret og de høje posttakster fra USA som gjorde, at vi blev nødt til at "samle til bunke" i stedet for at få de nye CDer så hurtigt som muligt.

  Det besluttede vi så at gøre noget ved! Resultatet af  overvejelserne blev Dancing Bear, hvis filosofi i al sin enkelhed går ud på at flytte distributionen over på denne side af Atlanterhavet, og dermed gøre varerne billigere for de danske og andre europæiske postordrekunder som hellere vil bestille småt, men tit.

  Læs artikel om Dancing Bear (interview i Vejle Amts Folkeblad 13/4-2002)


  Sådan finder du os

  Du har allerede fundet vores webside www.dancingbear.dk, som er vores vigtigste og mest opdaterede kommunikationslinje. Du er også velkommen til at abonnere på vores nyhedsbrev, som omtaler nye og kommende udgivelser og andet nyt fra Grateful Dead's verden.

  Postadressen er:
  Dancing Bear c/o Bjørn Lindstrøm
  Fredskovhellet 24, st.th.
  3400 Hillerød

  Den hurtigste og sikreste måde at få os i tale er en e-mail til feedback#dancingbear.dk (indsæt selv snabel-a)

   

 • The Dead files
  Timeline
  History
  Discography
  Dick's Picks
  Band members
  Grateful Dead Quiz
  Links

  {pic4}

  ic2}

  {pic2}


  Top Home


  Dancing Bear
  Fredskovhellet 24 st.th. 3400 Hillerød