til startside
forside    nyheder    om DBear    skriv til os    faq    hjælp    in english


 


Denne site anvender INGEN cookies!


Dancing Bear Shop
Music, Grateful Dead
  Music, GD Live Dates
Music, solo + side projects
Music, other artists
Video
Books
Posters and Prints
T-shirts
DeadWear
Stickers
  Patches
Odds and ends
  Bargain bin
CD-subscription
  Shop help
Home

{pic1}

{pic3}

Forretningsvilkår

Bestilling:
Du kan bestille alle varer via Dancing Bear's hjemmeside. Når vi har registreret din ordre vil du, afhængig af den valgte betalingsform, i løbet af få dage modtage en e-mail med ordrebekræftelse og betalingsanvisning eller en faktura og et giroindbetalingskort, som skal betales inden for 14 dage fra modtagelsen.

Betalingsformer:
Betaling kan ske ved benyttelse af det fremsendte indbetalingskort, direkte overførsel fra bank eller netbank, eller kontanter, forsvarligt emballeret, helst i anbefalet brev.

Du kan også betale med et internationalt anerkendt kreditkort (herunder VISA-dankort), men desværre ikke med et 'rent' dankort. Det skyldes, at vi samarbejder med PayPal i USA omkring kreditkortindløsning. Læs mere om fremgangsmåden her.

Priser i Euro:
Kan bruges ved betaling med kreditkort eller kontant, samt til orientering for vore udenlandske kunder.

Ekspeditionstid:
Alle bestillinger ekspederes hurtigst muligt.De fleste Grateful Dead live-CDer og DVD'er er på lager til levering straks når betalingen er indgået. Øvrige varer hjemtages fra USA når ordren indgår, og her er den normale leveringstid 2 - 3 uger.

Leveringssvigt:
Normalt bliver det inden fakturaen udsendes kontrolleret, at alle bestilte varer kan leveres. Skulle der alligevel vise sig, at enkelte varer er udgået af vor leverandørs lager, sender vi de manglende varer snarest muligt uden yderligere udgift for dig. Hvis varen ikke forventes at kunne leveres inden for rimelig tid får du naturligvis pengene tilbage, eller, hvis du foretrækker det, godskrevet
dit tilgodehavende ved næste bestilling.

Fejl ved varen:
Fejl ved varen: Viser det sig, at en vare ved modtagelsen har en fejl som ikke skyldes forkert anvendelse eller behandling efter modtagelsen, bedes varen returneret til os på forsvarlig måde, helst i den oprindelige emballage. Vi vil da levere en fejlfri vare snarest muligt uden yderligere udgift for dig, samt refundere dine udgifter til returporto.
For CD-æsker, som bliver beskadiget (revner o.lign.) under transporten, er vi berettiget til at afhjælpe skaden ved at fremsende en ny æske snarest muligt.

Fortrydelsesret:
Fortrydelsesret: Dancing Bear overholder gældende dansk og EU-lovgivning om forbrugerbeskyttelse. Det betyder, at du har ret til at fortryde dit køb og få dine penge tilbage. Du skal blot senest 14 dage fra modtagelsen meddele os at du fortryder købet, ved at sende en e-mail til feedback@dancingbear.dk. Derefter har du yderligere 14 dage til at returnere varen, forsvarligt emballeret. Du afholder selv udgifterne ved returneringen (ændret lovgivning fra 13. Juni 2014). Husk at få kvittering fra posthuset som dokumentation.
Du kan naturligvis også nøjes med at fortryde en mindre del af dit køb! Bemærk venligst, at hvis det købte bærer præg af at have været taget i brug, fx ved at plomberingen er brudt på en CD eller DVD, kan du risikere kun at få delvis erstatning. Enkelte CD sælges uden plombering; her afhænger det af, om der er synlige mærker.

Ombytningsret:
Dancing Bear ønsker, at vore kunder skal opleve den bedst mulige service. Derfor tilbyder vi, at du kan ombytte det købte, eller en del af det, med andre varer, blot du tilbagesender det ikke-ønskede senest 30 dage efter du har modtaget det. Vi beder dig vedlægge et brev eller sende os en e-mail med oplysning om, hvilke varer, du ønsker i stedet for. For at kunne benytte ombytningsretten skal varerne returneres ubrugte og ubeskadigede, på samme måde som beskrevet ovenfor under Fortrydelsesret.

Oplysning om klagemuligheder:
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.
EU-kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse postmaster@dancingbear.dk

The Dead files
Timeline
History
Discography
Dick's Picks
Band members
Grateful Dead Quiz
Links

{pic4}

ic2}

{pic2}


Top Home


Dancing Bear
Fredskovhellet 24 st.th. 3400 Hillerød