til startside
forside    nyheder    om DBear    skriv til os    faq    hjælp    in english

 


Denne site anvender INGEN cookies!


Dancing Bear Shop
Music, Grateful Dead
  Music, GD Live Dates
Music, solo + side projects
Music, other artists
Video
Books
Posters and Prints
T-shirts
DeadWear
Stickers
  Patches
Odds and ends
  Bargain bin
CD-subscription
  Shop help
Home

{pic1}

{pic3}

Hvad er CD-abonnement?

"CD-abonnement" er Dancing Bear's abonnementsordning for alle elskere af Grateful Dead koncertoplevelser. Abonnementet omfatter nye live-udgivelser i såvel 2-track som multitrack remix. Der gælder dog særlige regler for Dave's Picks, som forudbetales for et år ad gangen.

Ordningen omfatter ikke soloprojekter som fx "GarciaLive" serien, og ej heller andre enkeltstående udgivelser, som fx box sets. Disse bestilles på normal måde.

I Nyhedsbrevet kan du læse om kommende udgivelser, så snart vi får kendskab til dem.

Tilmeld dig her (e-mail)

Hør den før de andre!

Dancing Bear holder øje med alle nye udgivelser.. Vi overvåger dagligt både GD’s officielle hjemmeside og diverse diskussionsgrupper på internettet, så vi ved hvad der er på vej og hvornår nyhederne bliver frigivet til salg.

Vi bestiller CD'en på udgivelsesdagen og sender den direkte videre til dig. Nemmere og hurtigere kan det ikke være.

Sådan fungerer ordningen

Dit abonnement har virkning fra vi har registreret din tilmelding og modtaget tilmeldingsgebyret (se nedenfor). Tilmeldingsgebyret er samtidig forudbetaling for den næste udgivelse, som vil blive sendt til dig automatisk når den udkommer.

Når CDen bliver leveret får du samtidig en faktura, evt. med vedlagt girokort, på beløbet inkl. forsendelse. Det forudbetalte tilmeldingsgebyr overføres samtidig til at dække den næste udgivelse, og så fremdeles.

Girokortet, der følger med pakken, skal betales senest 14 dage fra modtagelsen. Dette er nødvendigt for at vi fortsat kan have dig registreret som abonnent, og dermed forudbestille på dine vegne.

Tilmeldingsgebyr: kr. 325

Opsigelse af abonnementet

Hvis du ønsker at opsige abonnementet behøver du ikke foretage dig noget, men blot undlade at betale girokortet. Vi vil dog altid sende dig en påmindelse, så du ikke risikerer at blive udmeldt ved en fejltagelse. Du kan naturligvis altid komme med igen ved at indbetale et nyt tilmeldingsgebyr.

The Dead files
Timeline
History
Discography
Dick's Picks
Band members
Grateful Dead Quiz
Links

{pic4}

ic2}

{pic2}


Top Home


Dancing Bear
Fredskovhellet 24 st.th. 3400 Hillerød